TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Tribunal de Corts ajorna el judici del cas del líder mundial del tomàquet

L’acusat ja havia estat jutjat el 2010 per un delicte per a subornar executius de grans empreses

Corts inhabilita durant 18 mesos una lletrada per deslleialtat professionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts ha ajornat fins al dia 1 de juliol a les10hdel matí la vista per a jutjar el conegut empresariScotSaylerper un delicte de blanqueig de diners relacionat amb la manipulació de preus i de mercat. Els motius de l'ajornamentdel judici han estat principalment l'absència del mateix acusat que, des d'Estats Unitsi a través del lletrat de la defensa, ha fet saber al Tribunal que desconeixia que no pogués dur a terme la seva declaració a través de videoconferència. Per la seva banda, el MinisteriFiscalha argumentat que la videoconferència com a mitjà no garanteix amb suficient qualitat la immediatesa requerida per aquestes situacions i ha considerat que lamateixaabsència de la declaració de l'acusat únic era un motiu suficient per aajornarla vista.

L'acusat es tracta del conegut empresarinord-americàScotSayler, també anomenat 'líder mundial del tomàquet' per a ser propietari de la societatSKFood. L'any 2010 ja va ser jutjat per les autoritats andorranes per a subornar executius de grans empreses, com ara Kraft, per garantir que compraven el seu producte. Ara se l'acusa de blanqueig.

tracking