Detingut un resident de 26 anys per la forta agressió a Sant Julià

L'home es va presentar ahir a les dependències policials ahir la migdia i en les properes hores passarà a disposició judicial

Corts revoca les mesures dictades contra un policia per revelació de secretsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 26 anys va ser detingut ahir al migdia per la forta agressió del passat diumenge al matí al centre de Sant Julià. El jove es va presentar ahir al migdia a les dependències policials del carrer de l'Obac després que el cos d'ordre emetés una ordre de cerca i captura contra ell, ja que el tenien identificat amb els indicis que havien obtingut per la investigació. Actualment es troba en dependències policials i en les properes hores passarà a disposició judicial davant el batlle, que serà qui determinarà quin delicte se li tipificarà arran de la presumpta agressió.

Els fets van tenir lloc diumenge al matí, quan el jove hauria colpejat amb una barra de ferro a un home de 53 anys, també resident, que va requerir assistència mèdica a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va ser tractat d'un trau a la zona de l'orella i una contusió. El mateix dia a la tarda, la víctima va presentar una denúncia escrita contra el jove.

tracking