Inversió

Gallardo anuncia la creació d'una llei d'economia digital per atreure talent a Andorra

Gallardo anuncia la creació d'una llei d'economia digital per atreure talent a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va anunciar ahir la creació d’una futura llei d’economia digital per atreure talent inversor al país. Ho va fer durant la conferència que va impartir al Círculo Ecuestre de Barcelona, en la qual va manifestar que es preveu que la legislació entri a tràmit parlamentari al juny. Gallardo també va presentar les principals línies estratègiques i les oportunitats d’inversió d’Andorra centrant-se en la digitalització i la sostenibilitat vinculada amb la innovació. Sota el títol Oportunitats d’inversió, innovació, sostenibilitat i economia digital com a pilars de l’Andorra del futur, a l’acte hi van assistir més de 40 empresaris de la capital catalana.

El ministre va posar en relleu la importància del procés de diversificació econòmica del país, fent referència, entre altres, a l’arribada de Grifols a Andorra i a l’acollida de la Cimera Iberoamericana. Gallardo també va referir-se a l’aeroport d’Andorra-la Seu com a impuls per al desenclavament geogràfic.

GOVERN PAGARÀ 24.000 EUROS PER L'INFORME DE L'AEROPORT

El Govern pagarà aproximadament 24.000 euros a l’Organització d’Aviació Civil Internacional (OACI) pels informes que han de dictaminar de manera definitiva si és possible construir un aeroport nacional a Grau Roig. D’altra banda, la Cambra de Comerç ha pagat 117.359 euros entre el 2019 i el 2020 per sufragar el cost dels estudis encomanats per determinar la viabilitat de la infraestructura.

tracking