Activitats

FEDA reprèn les visites al camí hidroelèctric d'Engolasters

Els recorreguts es reinicien dissabte amb limitació a 12 persones per les restriccions sanitàries

Visitants al camí hidroelèctric d'Engolasters en un estiu passatFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA reactiva les visites al camí hidroelèctric d'Engolasters a partir d'aquest dissabte per donar a conèixer la història i el funcionament de la infraestructura hidràulica del país amb una visita guiada. Els participants hauran de portar mascareta i els grups es limitaran a 12 persones per les restriccions sanitàries.

La companyia elèctrica remarca que la visita és una activitat que es fa a laire lliure i en un entorn natural. Els visitantsconeixen durant el recorregut la història de la construcció de la infraestructura, la casa on vivien els guardes d'Engolasters i el funicular que enllaçava aquesta casa amb la central hidroelèctrica d’Encamp. Els guies expliquen com es produeix l'electricitat, la utilitat deldic i dels canals Valira i Madriu i mostren espais que no estan oberts al públic com la sala de màquines de l'antic funicular o la galeria subterrània de dins del dic de l’estany d'Engolasters.

El recorregut del camí hidroelèctric es farà tots els dissabtes de maig, juny i setembre a les 11 del matí i al juliol i a l'agost les visitesseran de dimarts a diumenge a les 10, 12, 15 i 17 hores.

La casa dels guardes d'Engolasters

tracking