Nova defunció per Covid d'una dona de 80 anys ingressada a l'UCI

La difunta, que va perdre la vida divendres al vespre, esdevé la víctima 127 per la pandèmia al país

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 80 anys que estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives per Covid va morir divendres al vespre i es va convertir en la víctima 127 de la pandèmia al país. És la segona defunció notificada el cap de setmana i la tercera des de dimecres. El Govern ha explicat que la defunció de la dona de 80 anys no ha estat notificada fins avui.

L'òbit arriba el mateix dia en què hi ha hagut una baixada considerable dels contagis diaris, amb només 17 positius nous en les últimes hores, segons ha informat el ministeri de Salut. Amb aquests, el total de persones que han contret el virus des de l'inici de la pandèmia és de 13.282, mentre que amb les 45 altes donades des de l'última actualització sanitària el nombre total de persones recuperades ha augmentat a 12.753. A més, els casos actius han baixat gairebé una trentena respecte ahir i se situen en 402, pràcticament baixant de la barrera dels 400 per primera vegada des de mitjans de març.

D'altra banda, l'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb 18 pacients ingressats, el mateix nombre que ahir. D'aquests, 13 es troben a la planta habilitada per a pacients Covid i 5 a l'UCI, amb quatre d'ells sota ventilació mecànica.

Pel que fa a la població escolar, les aules en vigilància activa continuen la dinàmica descendent amb un total de 30, set menys respecte ahir, de les quals 9 es troben en aïllament total i 21 parcial. A més, hi ha 18 aules en vigilància passiva. Finalment, el Govern ha informat que durant la jornada de dissabte tampoc es van administrar vacunes.

tracking