Afers exteriors

L'exambaixador dels Estas Units James Costos celebra l'arribada de Grifols

L'exambaixador dels Estas Units James Costos celebra l'arribada de Grifols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exambaixador dels Estats Units a Andorra i Espanya James Costos va celebrar ahir l’arribada de la multinacional farmacèutica Grifols al Principat, amb la instal·lació del centre de recerca que s’ubicarà a la parròquia d’Ordino. Mitjançant les seves xarxes socials, va manifestar que, com a membre actual de la junta de l’empresa farmacèutica, “em fa il·lusió la inversió que Grifols està realitzant per crear un centre de recerca, desenvolupament i innovació a Andorra per ampliar encara més la nostra tasca en el desenvolupament d’immunoteràpies per salvar la vida”.

Costos va voler remarcar que durant el temps que era ambaixador visitava freqüentment el Principat, i que “m’ha impressionat durant molt de temps Andorra i la seva gent, especialment pel seu fort compromís amb la innovació en ciència, tecnologia i salut, i la missió de compartir-la amb el món per al bé comú”.

Cal recordar que va ser durant el mandat de Barack Obama que Costos va rebre el mandat d’exercir com a ambaixador d’Espanya i Andorra, càrrec que després de rebre l’aval del Senat nord-americà va ser ratificat en el moment de presentar les seves credencials, situació que es va produir el 24 de setembre del 2013. Va estar en el càrrec fins al gener de l’any 2018, quan el president Donald Trump va nomenar Duke Buchan per al càrrec, que en va prendre el relleu.

tracking