Gallardo presenta el país a empresaris francesos i belgues

Gallardo presenta el país a empresaris francesos i belguesV. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va fer una visita ahir a primera hora de la tarda a la primera edició de les Jornades de transformació i emprenedoria que dijous i ahir va impartir a l’Art Hotel d’Andorra la Vella la coach belga Marie-Laure Will, resident des de fa poc a Andorra. La sessió va reunir una trentena d’empresaris francesos i belgues dels sectors de la salut, les finances i els recursos humans.

Gallardo va afirmar que aquestes trobades, que és previst que es repeteixin cada dos mesos, “són una oportunitat immillorable per donar a conèixer el país a un grup d’empresaris que, en la seva majoria, no havien vingut mai”.

Segons el ministre, que va poder recollir impressions entre els assistents a l’acte, alguns d’aquests empresaris van manifestar-li el seu interès “de tornar al Principat per buscar noves oportunitats de negoci”. Si aquestes trobades es consoliden, va afirmar Gallardo, podrien esdevenir “una plataforma per a l’arribada de noves inversions al país”, sobretot, va remarcar el ministre, “per la seva capacitat de convocatòria. “Estic convençut que ens ajudarà a penetrar en aquest mercat”, va afirmar.

Tot i que el seminari va desenvolupar-se en sessions a porta tancada a l’hotel, Gallardo va apuntar que els empresaris que han assistit a les jornades ja han pogut fer contactes al país. “La senyora Will ens ha explicat que en tots els països en què ha treballat sempre procura que els seminaris tinguin un retorn per a l’economia del país”, va apuntar.

‘Coaching’

Will és una emprenedora belga amb 12 anys d’experiència en el sector del coaching empresarial i la transformació personal per a l’emprenedoria. Tot i que va desenvolupar bona part de la seva carrera en el departament de fusions i adquisicions de grans empreses, actualment només es dedica al mentoratge.

tracking