Infraestructures

El PS critica el comú d'Encamp per no estar informat de l'aeroport

El PS critica el comú d'Encamp per no estar informat de l'aeroport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PS d’Encamp va mostrar ahir la seva preocupació davant el que va qualificar de “desinformació” per part del comú amb relació al projecte d’aeroport internacional a Grau Roig que impulsa la Cambra de Comerç. El conseller encampadà del PS Enric Riba va afirmar que s’havia quedat “astorat, per no fer servir un altre qualificatiu”, després d’escoltar les declaracions que els cònsols d’Encamp van fer dijous a la premsa, després de la sessió del consell del comú, en relació amb el projecte d’aeroport que es voldria construir a Grau Roig.

Riba va anar més enllà i va recordar que ell mateix ja havia plantejat dubtes al respecte i va lamentar que els cònsols haguessin deixat passar més d’un mes per tornar a parlar d’aquest projecte d’infraestructura. El conseller socialdemòcrata també va criticar que tot i abordar la qüestió “no han aclarit la seva posició”. Per aquest motiu, Riba va considerar que la majoria “fa tombs en rodó i pel sol fet de caminar es pensa que està avançant”.

Finalment, des de les files socialdemòcrates van deixar clar el posicionament contrari i van qualificar “d’impressionant” l’impacte que tindria i “no tan sols en l’àmbit mediambiental en aquella zona de la parròquia, sinó també en l’econòmic, ja que afecta una zona de concessió de les pistes d’esquí”.

tracking