Catalunya aprova la reobertura de la restauració fins a les 23 hores

Els parcs d'atraccions, tancats des de finals d'estiu, podran reobrir el 9 de maig, quan decau el decret d'estat d'alarma

La consellera de Salut catalana, Alba Vergés i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern de la Generalitat ha decidit prorrogar les mesures establertesfins al9 de maig, quan decau el decret d'estat d'alarma, i ha aprovat la reobertura de la restauració fins a les 23 hores i dels parcs d'atraccions a partir del 9 de maig. Així ho ha informat la consellera de Salut, AlbaVergésdurant la roda de premsa d'avui.

La titular de Salut catalana, ha dit que l'alta cobertura vacunal i l'estabilitat de la situació epidemiològica permet mantenir les mesures i fer una lleugera flexibilització. Bars i restaurants podran obrir de forma ininterrompuda tant en interiors com en exteriors. Tot i que inicialment s'havia dit que els parcs, tancats des de finals d'estiu, podrien reobrir aquest pròxim dilluns, finalment s'ha decidit esperar una setmana més. A més, la resolució que entra en vigor aquest dilluns, només introdueix canvis menors, i permet la reobertura dels parcs infantils més enllà de les 20 h. A més, es permetran lesassembleesesportives amb un 50% de l'aforament, amb una limitació de 500 persones en condicions normals o 1.000 si hi ha ventilació forçada.

tracking