x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Trànsit

Detingut per conduir ebri després de patir tot sol un accident a la zona de la Bartra

Xoc en cadena amb sis cotxes implicats al costat de la central de FEDA per una frenada brusca
Detingut per conduir ebri després d'accidentar-se

Detingut per conduir ebri després d'accidentar-se

Detingut per conduir ebri després d'accidentar-se

El vehicle accidentat a la Bartra.

Detingut per conduir ebri després d'accidentar-se

El vehicle accidentat a la Bartra.

@GOSESVICESGARAGE
Actualitzada 30/04/2021 a les 12:13
La policia va detenir un conductor que va donar positiu per alcoholèmia després de patir ahir un accident a la zona de la Bartra, a la general 2, passades les tres de la tarda. Segons fonts properes al cas, el conductor, que va bolcar el cotxe, conduïa sota els efectes de l’alcohol i hauria quedat lleument ferit, sense necessitar un trasllat hospitalari.

Ahir encara es trobava en dependències policials fins que li baixés la taxa d’alcoholèmia a la requerida per al grau administratiu, per sota 0,5 g/l, per així poder prendre-li declaració i passar a dependències judicials. Tanmateix, el més probable, tenint en compte l’hora en què es va produir l’incident, és que passés la nit a comissaria si el batlle no el va alliberar abans. El sinistre es va produir en un moment d’intensa pluja i va obligar a tallar una estona el trànsit en els dos sentits de la circulació. La normalitat es va recuperar poc després de dos quarts de quatre, quan es van retirar els serveis d’emergència i una grua es va endur el turisme. Els bombers van actuar per restablir el condicionament de la calçada, retirant el material.

Molt a prop d’aquest lloc hi va haver un accident múltiple amb sis vehicles que van patir una col·lisió en cadena ahir a la tarda a la CG-2 en direcció nord, a l’altura de la central elèctrica de FEDA, a l’entrada de la parròquia d’Encamp, després que un va frenar bruscament i la resta no va poder evitar l’impacte. Tot i el gran nombre de cotxes implicats en l’accident, només s’hi van haver de lamentar petits danys materials i no hi va haver cap ferit.
Encara que es desconeixen les causes, el conductor podria haver frenat en adonar-se que el radar que hi havia en aquest lloc ha tornat a ser instal·lat per detectar els vehicles que superen la velocitat màxima permesa.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts