Turisme

David Guetta i Armin Van Buuren, caps de cartell de l'Andorra Mountain Music

Turisme ha presentat aquest matí l'edició d'aquest estiu, que es farà a Soldeu sota protocols sanitaris específics

David Guetta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme ha presentat aquest matí el cartell de l'Andorra Mountain Music 2021, que comptarà amb artistes internacionals i una barreja de pop i electrònica. Els reconeguts DJs David Guetta i Armin Van Buuren són els caps de cartell d'aquesta edició, que també tindrà al grup Texas, així com Mónica Naranjo, Bob Sinclar i Don Diablo, que ja estaven contractats per a l'edició del 2020 que no es va poder fer. A més, cada concert tindrà dos teloners, per la qual cosa s'acabaran fent un total de 18 actuacions.

Els concerts tindran lloc en sis dissabtes consecutius entre el 26 de juny i el 31 de juliol, i tots es faran a la plataforma de Soldeu amb un aforament màxim de 4.000 persones. En la roda de premsa d'aquest matí s'ha explicat que s'establiran uns protocols sanitaris específics per evitar la transmissió del virus amb la distribució de les persones en 8 boxs separats i en cada un d'aquests espais hi haurà entre 400 i 600 persones. En cas que la situació sanitària empitjori, es podrien realitzar tests d'antígens gratuïts als assistents o demanar un certificat amb una PCR o TMA negativa, o bé que s'ha rebut la vacuna.

Les entrades es podran adquirir a partir del 6 de maig, coincidint amb la campanya internacional que farà Andorra Turisme, aticketmaster.com i visitandorra.com, així com a agències de viatge amb paquets turístics dels hotels. El primer que actuarà serà Armin Van Buuren, el 26 de juny, seguit de Mónica Naranjo (3 de juliol), Bob Sinclar (10 de juliol) Don Diablo (17 de juliol) i Texas (24 de juliol). David Guetta tancarà l'Andorra Mountain Music el 31 de juliol.

Les entrades pels concerts dels caps de cartell costaran 49 euros (més 5 euros en despeses de gestió), mentre que el de Texas valdrà 29 euros (+3,70 de gestió) i assistir a les actuacions dels tres artistes que havien de venir l'any passat costarà 25 euros. A més, Andorra Turisme ha previst un pack de dos concerts (Armin Van Buuren o David Guetta + Bob Sinclar o Don Diablo) a un preu de 66 euros.

Quant al pressupost, l'organització del festival costarà entre uns 600.000 i 800.000 euros, comptant a part la campanya de comunicació que faran a l'exterior.

El cartell de l'Andorra Mountain Music

tracking