Repunt de contagis amb 50 positius nous

L'hospital suma tres pacients amb Covid més i arriba als 17, mentre que baixen en una desena els casos actius

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Salut ha informat que hi ha hagut un repunt de casos diaris avui amb 50 contagis nous en relació a ahir, que han elevat el nombre de positius totals des de l'inici de la pandèmia a 13.198. Amb tot, els casos actius han disminuït passant de 433 als 423 actuals, arran de les 60 altes noves registrades que han situat la xifra total de curats en 12.650.

D'altra banda, l'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb tres pacients més que ahir i se situa amb 17, dels quals 10 es troben a la planta habilitada i 7 a l'UCI, amb 5 d'ells sota ventilació mecànica.

Pel que fa a la vacunació, durant la jornada d'ahir es van administrar 258 vaccins, que han elevat a 28.860 el tota de dosis posades, de les quals més de 24.000 corresponen a la primera injecció de les dues previstes.

Finalment, pel que fa a la població escolar, el nombre d'aules sota vigilància activa ha caigut considerablement respecte ahir, amb 33 aules (ahir n'hi havia 44), de les quals 11 estan en aïllament total i 22 parcial. A més, hi ha 28 classes en vigilància passiva.

tracking