Projecte

Recull de fotos d'accions solidàries durant la pandèmia

Iniciativa cultural internacional sobre els efectes de la crisi sanitària

Iniciativa per recollir en imatges l'impacte de la pandèmia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ciutadans d'Andorra poden participar en una iniciativa cultural internacional promoguda per la Unió Europea al Consell d'Europa per fer un recull d'imatges d'accions solidàries viscudes durant la pandèmia de la Covid. El ministre d'Afers Exteriors ha fet una crida per promoure la participació en el projecte 'Junts malgrat la distància: construir noves solidaritats en un món en mutació' que "vol captar diferents punts de vista de com les persones han afrontar la crisi sanitària i també els reptes que se'n deriven amb valors positius com la humanitat, la dignitat o la solidaritat" passat un any de l'inici de la pandèmia, segons informa el Govern en un comunicat.

Les persones que vulguin prendre part en el projecte han d'enviar una fotografia i un petit relat per explicar un acte de solidaritat d'aquests mesos o per agrair a alguna persona o col·lectiu que hagin tingut una rellevància especial en aquest període.Per participar en la campanya s'ha d'omplir un qüestionari i enviar el material abans del 31 de maig i es pot trobar la informació detallada ahttps://forms.gle/N7hbPBkzVU8tr1mH6 en francès i https://forms.gle/Z9x4MH7Hv2kQa4v87 si es prefereix en anglès. La iniciativa pot seguir-se també a les xarxes socials sota l’etiqueta #TogetherInTheDistance.

Un jurat seleccionarà una trentena de fotos segons el criteri artístic, la història que narra o la zona geogràfica de procedència del material i les seleccionades formaran part d'una exhibició virtual a la tardor -que pot ser virtual segons evolucioni la pandèmia-, un llibre fotogràfic i una col·lecció de postals.

tracking