TRÀNSIT

La policia inicia una campanya de control per motocicletes

L'objectiu és detectar les deficiències tècniques o administratives i les imprudències en el decurs de la circulació dels conductors

Campanya de control de motos de la policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia iniciarà una nova campanya de circulació adreçada als conductors de motocicletes, ciclomotors i vehicles anàlegs, elpròxim 3de maigfins al23 del mateix mes. Lainiciativaté la finalitat de millorar la seguretat viària en general, seguint les línies marcades en el pla d'actuació del Departament de Policia i reduir el nombre d'accidents amb implicació directa d'aquests vehicles. Segons ha informat el cos, els controls preventius s'enfocaran al control tècnic i administratiu de vehicles tipus motocicletes, per detectar imprudències o infraccions dels seus conductors,sigui en vies urbanes ointerurbanes en aplicació a la Llei de la Circulació.

En aquest sentit, es realitzaran controls específics per constatar dos tipus d'infraccions. Una d'ellesseranles deficiències tècniques o administratives, com ara circular sense llum d'encreuament, no portar casc de protecció, anar indegudament matriculat, circular sense disposar del distintiu ITV, emetre sorolls excessius, no tenir contractada una assegurança o tenir els pneumàtics en mal estat. L'altre controlanirà destinat a detectar imprudències en el decurs de la circulació dels conductors, com ara excés de velocitat, conducció temerària, no cedir el pas en intersecció als vehicles que tenen preferència, realitzar avançaments indeguts, no respectar els senyals d'obligació o no respectar la indicació d'un semàfor.

tracking