x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

El somni americà d'un andorrà

El jove escaldenc Igal Rodríguez té un peu a Andorra i un altre al Canadà, on ha estat vivint i estudiant cinema els últims anys. Ara, presentarà dissabte als Cinemes Illa Carlemany ‘Nobody’, la superproducció americana on ha tingut la sort de participar d’ajudant d’edició.
Trailer pel·lícula Nadie

Trailer pel·lícula Nadie

Trailer pel·lícula Nadie

'Frame' de la pel·lícula 'Nobody'.

El somni americà d'un andorrà

'Frame' de la pel·lícula 'Nobody'.

UNIVERSAL
Actualitzada 29/04/2021 a les 12:05
És com un John Wick de Keanu Reeves. Jo la definiria com un musical modern.” Igal Rodríguez s’explica. No es refereix de cap manera al fet de cantar i ballar. “Hi ha tanta coreografia que els actors s’entrenen durant dos o tres anys.” Lluita, acció i venjança serien més aviat, doncs, els adjectius escaients per definir Nobody, la nova proposta del director rus Ilya Naishuller, que s’estrenarà a partir de demà a tot l’Estat espanyol. Un superproducció que ha costat 22 milions d’euros i que, per sota de la nova de James Bond, serà, definitivament, una de les pel·lícules més taquilleres d’aquest any.

“Va ser casualitat. Jo era becari en una productora i un amic meu em va dir que hi anés”, va comentar Rodríguez, traient-li importància. Així va ser com el jove d’Escaldes-Engordany, que el 2014 es va traslladar a Winnipeg (Canadà) per estudiar un grau de cinema, va acabar treballant per Universal, una de les productores més importants de la indústria del cinema. “Reconec que era un peó, però va valer la pena formar-ne part per veure com treballen els professionals d’aquesta talla”, assegura Rodríguez que, en aquest sentit, havia estat desenvolupant les tasques d’assistent d’edició. De fet, el seu cosí David Buckley –un compositor britànic creador de bandes sonores de pel·lícules com The Town o The Nice Guys– també va formar part de l’equip.

Es tracta d’una pel·lícula encapçalada per l’actor Bob Odenkirk, que va ser conegut mundialment per interpretar el personatge de Saül Goodman a la sèrie Breaking Bad.

L’estrena, doncs, tindrà lloc dissabte a les deu de la nit als Cinemes d’Illa Carlemany. I abans se celebrarà una breu presentació a càrrec dels mateixos Igal Rodríguez, David Buckley i representants del ministeri de Cultura. “Donarem les entrades gratis perquè atesa la situació actual la gent passi un bon moment”, va comentar Rodríguez mentre explicava que en aquests moments té ganes d’impulsar algun projecte propi. “Segurament serà un curtmetratge”, va avançar.
Etiquetes
  • #1 Raquel
    (30/04/21 06:23)

    Felicitats per aquest treball! i amb ganes d'annar coneixent i disfrutan de la trajectòria professional d'Igal Rodriguez.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts