x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sentència

Una dona maltractada s'aprofita de l'indult dels Coprínceps per evitar una condemna de presó

Corts l'ha condemnat a sis mesos condicionals per haver utilitzar un document inautèntic per vendre el cotxe del seu agressor
L'edifici de la Seu de la Justícia.

Presentació del Tribunal d'Arbitratge a la Cimera amb caràcter divulgatiu

La dona va acabar a la banqueta per, segons la fiscalia, haver falsificat la signatura de la seva exparella per poder pagar els deutes que tenia acumulats

Fernando Galindo
Actualitzada 28/04/2021 a les 17:01
El Tribunal de Corts ha condemnat una dona a sis mesos de presó provisional per haver utilitzat la signatura de la seva exparella per vendre el cotxe que tenien conjuntament. La pena, però, no serà efectiva en poder aprofitar-se la dona de l'indult dels Coprínceps corresponent a la visita que va fer Emmanuel Macron el 2019.

La dona va acabar a la banqueta per, segons la fiscalia, haver falsificat la signatura de la seva exparella per poder pagar els deutes que tenia acumulats. L’home, qui va denunciar el delicte, va ser empresonat el 2008 per haver agredit i maltractat la processada i, segons va indicar la dona durant la vista oral davant el Tribunal de Corts, actualment viu a Luxemburg per evitar tornar a la presó.

La processada estava acusada d’un delicte major de falsificació de document públic i la fiscalia li va sol·licitar una pena de divuit mesos de presó condicional, ja que afirmava que va ser ella qui va imitar la firma de l’home, malgrat que va exposar que les circumstàncies que vivia la família eren molt complicades. D'aquest delicte, ha estat absolta. No de l'ús de la signatura.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts