TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Solidaritat

L'Unicef recapta 4.065 euros per Sant Jordi

L'entitat destinarà la quantitat al projecte 'Regals que salven vides'

La demanda de roses ha esgotat les existències d'alguna floristeria passades les onze del matí

Sant JordiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Unicef Andorra va recaptar un total de 4.065 euros durant la celebració de Sant Jordi, el passat 23 d'abril, en què van organitzar dues iniciatives: la parada a la Fira del Llibre i de la Rosa d'Andorra la Vella i la segona la venda virtual de roses solidàries des de la pàgina web. La primera de les dues activitats va permetre una recaptació de 825 euros, mentre que per la web d'Unicef es van vendre un total de 270 roses virtuals que van suposar un import de 3.240 euros, quantitat que han valorat molt positivament, sobretot perquè era la primera vegada que van impulsar la iniciativa."Estem molt contents de la participació i la rebuda del nou format", han exposat des de l'entitat.

La recaptació anirà destinada al programa 'Regals que salven vides', i es podran adquirir 6.300 sobres d'aliments terapèutics, 10.030 dosis de vacunes contra el tètanus i 147 mantes per protegir-se del fred.

tracking