x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Diari TV

El Diari d'Andorra llança un “cara a cara” per fomentar el debat d'idees

‘L’última paraula’ confronta posicions sobre l’habitatge, amb Marc Vila i Artur Homs
La presentadora, Lídia Raventós, als estudis de Diari TV.

El Diari d'Andorra llança un “cara a cara” per fomentar el debat d'idees

La presentadora, Lídia Raventós, als estudis de Diari TV.

Actualitzada 28/04/2021 a les 12:10
Diari TV, la televisió del Diari d’Andorra, amplia progressivament la graella amb nous programes de caràcter informatiu via streaming. L’última paraula proposa a partir d’avui un format inèdit a la producció audiovisual del país: un “cara a cara” sobre aspectes d’interès general. L’espai l’inauguraran a través de diariandorra.ad el Raonador del Ciutadà, Marc Vila, i el president de l’Associació de Propietaris de Béns Immobles, Artur Homs, amb la polèmica del preu de l’habitatge sobre la taula. El debat serà moderat per la cap de redacció del Diari d’Andorra Lídia Raventós, que debuta al mitjà televisiu.

Ignasi de Planell, director general de Premsa Andorrana, editora del Diari, apunta la necessitat de donar mecanismes als ciutadans per fer-se una opinió en temes que formen part de l’agenda informativa. “Els cara a cara permeten, en un espai de temps limitat, confrontar idees oposades. Busquem que persones amb molt bon coneixement de la matèria vinguin i defensin obertament les seves posicions. L’habitatge és molt bon tema per començar un espai en què no defugirem les qüestions més punyents”, apunta De Planell.

El programa es podrà visualitzar el directe a través de diariandorra.ad a les vuit del vespre o posteriorment a la carta a la web www.diariandorra.ad/diaritv. La nova oferta, que tindrà inicialment un caràcter quinzenal amb emissions els dimecres alterns, se suma a les entrevistes del programa Parlem-ne, que van obrir les emissions de la TV del Diari d’Andorra el 15 de març.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts