x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Dos ferits en un accident de trànsit a la C-14, al terme de Coll de Nargó

El cotxe està a punt de caure al pantà d’Oliana en precipitar-se per un pendent
Accident a la C-14 a Coll de Nargó, a tocar del pantà d'Oliana.

Dos ferits en un accident de trànsit a la C-44, al terme de Coll de Nargó

Accident a la C-14 a Coll de Nargó, a tocar del pantà d'Oliana.

MOSSOS D'ESQUADRA
Actualitzada 28/04/2021 a les 12:10
Dues persones van resultar ferides ahir al matí arran d’una sortida de via en la qual el vehicle en què viatjaven va estar a punt de caure a les aigües del pantà d’Oliana. Els dos ocupants del cotxe van poder sortir-ne per propi peu, però van haver de ser traslladats al Sant Hospital de la Seu d’Urgell, on els van ser atesos de diverses contusions.

Segons van informar els mossos d’esquadra, l’accident va tenir lloc pels volts d’un quart de dotze del migdia, al quilòmetre 155 de la C-14, al terme municipal de Coll de Nargó. Per causes que s’investiguen, el cotxe, un Nissan Qashqai amb matrícula espanyola, va precipitar-se al llarg d’uns deu metres per un pendent situat al costat de la carretera.

A causa de l’impacte amb roques i branques, el vehicle va patir importants danys materials, però afortunadament va quedar aturat just al costat del nivell actual d’aigua de l’embassament.

D’altra banda, una persona va resultar ferida lleument ahir a la tarda en un accident a la carretera N-145, al terme municipal de les Valls de Valira, quan el vehicle en què viatjava va quedar encalçat a la barrera central de separació de carrils que hi ha a l’interior del túnel del Bordar.

La direcció general d’emergències va comunicar que l’avís d’aquesta incidència va produir-se quan passava un minut de dos quarts de sis de la tarda, al quilòmetre 1,5 de la via, a prop d’Anserall. Per causes que es desconeixen, la conductora del cotxe va perdre’n el control. El vehicle, un Renault Megane amb matrícula andorrana i que anava en direcció el Principat, va quedar desequilibrat, amb els dos pneumàtics del costat dret alçats per damunt de la barrera. L’única ocupant va ser atesa al Sant Hospital. El trànsit pel túnel va restablir-se al cap d’una hora, poc abans de dos quarts de set. En els dos accidents van intervenir dues dotacions dels bombers de la Generalitat, juntament amb efectius dels mossos d’esquadra i el SEM.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts