Una jove, detinguda per transportar 200 grams de marihuana

La resta de detencions de la setmana passada corresponen a delictes contra la seguretat en el trànsit

Una jove, detinguda per transportar 200 grams de marihuanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una jove de 22 anys va ser detinguda dissabte a la una del migdia per un presumpte delicte contra la salut pública.

En un control rutinari situat a la capital se li van comissar 200 grams de marihuana i a més va donar positiu a la prova de tòxics salival, la qual se li va practicar perquè estava conduint el vehicle particular.

Aquesta va ser una de les deu detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada, de les quals sis corresponen a delictes contra la seguretat en el trànsit en conduir sota els efectes de l’alcohol o donar positiu al control de tòxics salival. Un home resident de 58 anys va ser qui va registrar una taxa més elevada, amb 2,57 g/l a les 15.55 hores de diumenge, seguit d’una dona de 34 anys amb una taxa de 2,54 g/l després de patir un accident amb danys materials a la una de la matinada de dimarts.

D’altra banda, un home de 41 anys va ser detingut dimecres passat al matí a Canillo per haver maltractat la filla menor d’edat. Segons el cos d’ordre, se l’acusa d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Pel que fa a la resta de detencions, un home no resident de 30 anys va ser arrestat dissabte a la capital per desobeir una ordre d’expulsió administrativa de dos anys, i a un home no resident de 22 anys se’l va enxampar a la frontera amb un document fals. En el cas d’aquest darrer, va ser detingut quan intentava entrar per la frontera del riu Runer després d’identificar-se amb un passaport que en ser verificat s’hi van trobar irregularitats en el format. Es va apreciar que el suport era autèntic, però se li havien fet una sèrie d’alteracions.

tracking