Col·lectius

Teatre per sensibilitzar sobre la donació d'òrgans

Atida organitza la representació d'A cor obert al Comunal el cap de setmana del 8 i 9 de maig

Actors de l'obra impulsada per AtidaAtida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de trasplantats i donants d'òrgans (Atida) ha presentat aquest matí l'obra de teatre A cor obert creada per sensibilitzar la ciutadania sobre la donació d'òrgans. El text està escritpel dramaturg José Pascual Abellán i ha estat adaptat per la directora de l'escola de teatre Entreacte, Mercè Canals. La presidenta de l'associació, Núria Gras, ha exposat que "hemvolgut fer arribar un missatge social a través del teatre, el qual ens permet fer reflexionar el públic al voltant de la donació d'òrgans i teixits, l'acte de més generositat que una persona pot fer i una causa que ens afecta a tots".

La peça teatral explica una història íntima i commovedora ambientada a Espanya als anys 80 quan es van fer els primers trasplantaments d'òrgans i teixits i es representaràal Teatre Comunal d'Andorra la Vella el 8 de maig a les 21 h i el 9 de maig a les 12 h i a les 18 h. I el 19 i 20 de juny hi haurà dues funcions de l'obra al teatre de Les Fontetes a la Massana. Les entrades tenen un preu de 12 euros que aniran destintats a Atida i es poden comprar trucant al telèfon 373 037.

Atida ja va promoure una altra obra de teatre amb la mateixa finalitat de conscienciar a la població de la importància de la donació d'òrgans. Va ser al 2017 amb la representació de Jo dono, tu dones, ell dóna, escrita i dirigida per Mercè Canals que es va estrenar amb un ple absolut al Teatre Comunal de la capital.

tracking