Estacions

Naturlandia obrirà tots els caps de setmana de maig i juny

L'estació iniciarà la temporada d'estiu el 3 de juliol

Naturlandia obrirà tots els caps de setmana de maig i juny Tobotronc, mantenimentNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia iniciarà aquest dissabte 1 de maig la temporada primavera-estiu 2021, en la qual tots els caps de setmana de maig i juny, així com el dilluns de Pentecosta, obriran les activitats més emblemàtiques de les dues cotes. El 3 de juliol es tornarà a l'obertura diària per entrar de ple en la temporada d'estiu, per a la qual Naturlandia preveu més activitats i novetats.

L'horari d'obertura serà de 10 h a 18 h i a la Cota 1.600 es posarà en marxael Tobotronc, l'Airtrekk amb la tirolina, l'Airtrekk infantil, el circuit de buggies infantils, el tir amb arc i s'obrirà el restaurant. A la Cota 2.000 hi haurà activitats de natura, així com elminitubby i la Borda de Conangle. Tot plegat està subjecte a l'evolució de la pandèmia i l'arribada de turistes.Els visitants podran triar entre dues tipologies d'entrades, així com paquets turístics pels clients estrangers. Cal destacar que l'accés al Tobotronc continuarà sent amb reserva prèvia.

Des del final de la temporada d'hivern, el passat 5 d'abril, Naturlandia treballa en el manteniment de les infraestructures. En els darrers dies s'ha fet l'aturada tècnica amb la revisió i condicionament de totes les instal·lacions i ginys. A més, es treballa per readaptar les noves rutes de BTT previstes per a l'estiu.

tracking