salut

L'Arnau de Vilanova no opera per tenir l'UCI plena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de la Seu d’Urgell va denunciar a través de les xarxes socials que l’hospital Universitari Arnau de Vilanova no va operar una dona perquè té les UCI plenes.

Pau Lozano, exregidor per la CUP a l’ajuntament de la Seu, va afirmar divendres a Twitter: “A una dona a la qual estaven a punt d’operar per treure-li un tumor a l’Arnau de Lleida l’envien cap a casa a la Seu perquè no tenen UCI disponibles. Us imagineu el patiment? Però els governs de merda que tenim continuen sense posar la sanitat privada al servei de tothom.” Lozano va explicar diumenge al diari Segre que amb la piulada va voler denunciar que “no estem tan bé com sembla”.

Quant als motius pels quals l’hospital ha decidit no intervenir de moment la dona, va afirmar que “li van dir que podia ser un risc operar-la sense tenir llits d’UCI disponibles”.

A mitjan febrer, l’Arnau de Vilanova tenia encara unes 650 intervencions quirúrgiques no urgents pendents de reprogramar després de ser ajornades des de l’inici de la pandèmia. L’hospital Universitari Arnau de Vilanova és el centre hospitalari de referència de la sanitat pública a les terres de Lleida.

tracking