x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
mobilitat

Espanya vol fer de pagament les autopistes i les autovies

Actualitzada 27/04/2021 a les 06:23
El govern d’Espanya continua treballant perquè totes les autopistes i autovies del país siguin de pagament. L’executiu liderat per Pedro Sánchez ha presentat el pla a la Unió Europea per obligar a pagar per quilòmetre recorregut en aquestes carreteres, una mesura que òbviament afectaria tant nacionals com estrangers, per la qual cosa també tindria repercussió per als andorrans. La proposta es va publicar en diferents mitjans fa uns dies i sembla que a poc a poc va prenent forma, especialment amb la presentació del pla a la UE, tot i que no està previst que es faci efectiu a curt termini.

Aquesta mesura és una condició indispensable perquè el país veí del sud pugui accedir als fons europeus que Brussel·les ha confeccionat a causa de la irrupció de la crisi de la Covid, seguint l’exigència de la UE demanant que busqui la manera de cofinançar infraestructures.
Etiquetes
  • #14 Solidaritat
    (27/04/21 21:30)

    Doncs a mi em sembla bé. A la gent us encanta pagar impostos perque sou tots molt solidaris. Doncs segur que també sereu solidaris pagant les infraestructures del pais

    Respondre
  • #13 josep
    (27/04/21 18:22)

    soc catala i cada dia amb sento mes desprotegit tan de espanyistan com de la mateixa catalunya, tots plegats no serveixen per res,ja no ire a votar mes, no val la pena,son tots igual, la cadira es lo mes important, molts xinxollos i moltes prebendes i res de res.

    Respondre
  • #12 david
    (27/04/21 17:08)

    Que posin una autovia Andorra - Lleida, pagarem encantats

    Respondre
  • #11 Karlitos
    (27/04/21 13:39)

    El socialisme abans de les eleccions predica que mira als interessos de la gent, per guanyar vots i per governar, un cop guanya, aprofita el poder per fer la vida més difícil en benefici dels seus ministres, consellers i amics, els exemples de governs del socialisme de tot el món hi són no soc pas jo que los inventa. L'exemple de Pablo Iglesias és el més real que no em deixa mentir, també no podem oblidar l'opurtunisme de les dretas del Partit Popular espanyol. Però el més car és el socialisme. No hi ha cap partit que no tingui merda i merda per merda millor votar el que tingui menys MERDA.

    Respondre
  • #10 Alena
    (27/04/21 13:33)

    Andorra podria fer pagar una vinyeta economica i podriem pagar molta inversió pública.

    Respondre
  • #9 Jo
    (27/04/21 13:32)

    Mentre no posin peatge per anar al Mercadona, a mi plim

    Respondre
  • #8 Jolin
    (27/04/21 13:31)

    Els catalans tenen els peatges més cars d'Espanya, i tithim calladet

    Respondre
  • #7 anfor
    (27/04/21 13:20)

  • #6 I tot val
    (27/04/21 12:45)

    Espanya es va negar a què Catalunya poses una vinyeta (igual que té Suïssa) i ara pretén fer totes les autovies de pagament (perquè les autopistes ja ho són). No tenen vergonya...
    En lloc d'això podria reduir el pagament de les dietes dels seus polítics (que sembla que cada dia mengin caviar i del bo) també reduir el munt de polítics que té (ai!!, no que són els amiguets).
    Espero que per un cop aquestes modificacions comencin del centre cap al surt o surt est i posteriorment del centre cap al nord.

    Respondre
  • #5 Martinez
    (27/04/21 12:44)

    El gobierno mas falso del Regimen 155 corrupto y represor monar....

    Respondre
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts