Art

El Museu Fàbrica Reig acull les obres fruit del taller de Joan Fontcuberta

L'exposició 'Kintsugi' ha estat prorrogada fins al 28 de maig

Sílvia Riva, durant la presentació de l'exposicióSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha visitat aquesta tarda la sala d'exposicions temporals del Museu Fàbrica Reig, on s'hi ha instal·lat la mostra 'L'escola dels jardins de Juberri', fruit del taller que va impartir Joan Fontcuberta a 13 especialistes de diferents àmbits de cultura del país. L'exposició s'emmarca en la mostra que acull el museu des del 25 de febrer i té la voluntat que les arts de Fontcuberta tinguin un retorn immediat sobre els artistes del Principat.

Riva ha destacat que l'aposta pel taller ha estat "un encert" que ha permès implicar de manera directa diverses sensibilitats vinculades directament o indirectament amb la cultura. La ministra també ha explicat que arran de la mostra de les obres fruit del taller, l'exposició original de Fontcuberta, 'Kintsugi' s'ha prorrogat fins al 28 de maig, i d'aquesta manera totes les obres conviuran en un mateix espai durant més d'un mes.

Els participants al taller van serMontserrat Altimiras, Eve Ariza, Ari B. Miró, Joana Baygual, Samantha Bosque, Laura Gàlvez, Helena Guàrdia, Esther Jover, Miquel Mercè, Emma Regada, Julien Rochedreux, Àlex Tena i Quim Torredà. Durant el taller, l'artista català vaesperonar els creadors a practicar l’art ‘à plein air’,a passejar-hi i aprofitar el potencial visual d’un dels llocs més singulars d’Andorra: els jardins de Juberri. Finalment, es van crear 13 treballs que construeixen un joc polièdric al voltant de la veritat i la mentida.

tracking