x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Baixen a 15 els pacients hospitalitzats per Covid

Salut registra 35 positius nous i suma 44 vacunacions
L'hospital continua disminuint els malalts amb el virus

L'hospital continua disminuint els malalts amb el virus

L'hospital continua disminuint els malalts amb el virus

Fernando Galindo
Actualitzada 27/04/2021 a les 17:08
L'evolució de la pandèmia torna a reflectir una baixada de la incidència de la Covid amb la disminució del nombre d'ingressats i l'estabilització dels contagis nous. El centre hospitalari té 15 pacients, dos menys que ahir, que es distribueixen en 6 malalts a planta i 9 a l'UCI. La variació respecte a les dades de dilluns és que hi ha un afectat més pel virus amb ventilació mecànica i puja a 6 el total, segons ha informat Govern.

Els positius nous detectats en les últimes hores són 35 que deixen el total de persones que s'han contagiat en 13.121 des de l'inici de la pandèmia.  Els malalts amb el virus actiu també es redueixen fins a 436, set menys que ahir, després que hi hagi hagut 42 altes que eleven a 12.561 els recuperats de coronavirus. 

El nombre de vacunats va créixer ahir fins a les 28.547 persones amb l'administració de 44 dosis corresponents a una petita remesa de vaccins que queda al país i que es van posar a usuaris i professionals d'El Cedre que fa més de 180 dies que han passat la infecció i a presos del centre penitenciari de la Comella que tenen més de 45 anys. 

L'afectació als centres educatius es manté com dilluns en quant a les aules tancades amb tots els alumnes a casa, 19, i s'hi afegeixen dues més a les classes amb part dels escolar aïllats amb 23 en total. La xifra de grups en situació de vigilància passiva baixa de 29 a 23.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts