solidaritat

La cantant Selena Gómez demana vacunes a Pedro Sánchez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Selena Gomez, que presentarà el 8 de maig un concert global anomenat Vax Live dirigit a promoure una distribució equitativa de la vacunes de la covid-19, va escriure per Twitter a diversos líders mundials per demanar-los personalment la seva ajuda per aconseguir aquest objectiu, entre ells, al president de França, Emmanuel Macron, i els caps de Govern d’Itàlia, Mario Draghi, i Espanya, Pedro Sánchez. El cap del govern espanyol, Pedro Sánchez, va respondre amb un missatge en anglès en què afirmava que “Espanya està compromesa amb l’accés equitatiu i universal a les vacunes”. “Just aquesta setmana he anunciat que aquest any posarem a disposició de l’Amèrica Llatina i el Carib uns 7,5 milions de dosis”, va afegir referint-se a l'anunci fet en la recent Cimera Iberoamericana celebrada a Andorra dimecres.

El concert Vax Live comptarà amb les actuacions d’estrelles mundials com Jennifer Lopez, Eddie Vedder, Foo Fighters o J Balvin i H.E.R., entre d’altres.

Un públic limitat i reservat per a vacunats i amb mascaretes serà convidat a veure el concert en el lloc de Los Angeles on es gravi, encara no revelat. Segons la web de Global Citizen, “el concert per unir el món” servirà per celebrar l’esperança que suposen les vacunes contra la covid-19 després de més d’un any de pandèmia i per promoure un repartiment equitatiu de les dosis. L’organització va subratllar que calen uns 2.000 milions de vacunes per atendre aproximadament el 30% de les poblacions amb més risc.

tracking