x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
música

L'Auditori celebra 30 anys amb una temporada farcida de músics del país

Cinc dels vuit grups programats a la nova temporada 2021 són artistes del Principat
Sara Núñez al concert de dissabte a l'Auditori.

L'Auditori celebra 30 anys amb una temporada farcida de músics del país

Sara Núñez al concert de dissabte a l'Auditori.

SONIA MANDICÓ
Actualitzada 26/04/2021 a les 12:00
Des del concert de Montserrat Caballé de l’any 1991 han passat molts artistes per sobre l’escenari de l’Auditori Nacional d’Andorra. Enguany, l’aposta per celebrar els seus 30 anys de vida, ha passat per crear una temporada 2021 dedicada als artistes de casa.

“Aquest any s’ha decidit fer una aposta ferma per grups d’aquí el país” comentava Ivan Sansa, cap de Cultura del Govern d’Andorra. “El fet de voler programar artistes del Principat és una manera d’ajudar-los. De donar-los suport des del Ministeri de Cultura”, afegia. D’aquesta manera, de la llista d’artistes que s’han programat per enguany; Guillem Tudó, Miki Núñez, El Pot Petit, Sara Núñez, The Scarlett Brotherhood, Jordi Barceló, Trois Cafés Gourmands, i Hysteriofunk, cinc dels vuit grups són nacionals, una proporció que, fins ara, era a l’inversa.

Així doncs, malgrat la situació marcada per les mesures sanitàries, en què l’Auditori s’està veient obligat a funcionar actualment al 40% de la capacitat, els concerts estan tenint molt bona rebuda. Sobretot, els quatre primers, que van exhaurir entrades. Aquest dissabte va tenir lloc el debut de l’artista andorrana Sara Núñez, que presentava el seu nou treball “Flor de piel”, un àlbum que es publicarà aquest 2021 i on l’artista ha evolucionat cap a sonoritats més electròniques. Actualment, estudiant del Taller de Músics de Barcelona, considera que el fet d’haver participat a la temporada de l’Auditori ha suposat per a ella “una gran oportunitat per mostrar el seu nou treball i un impuls per seguir endavant”.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts