x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Serveis

FEDA crea un registre de proveïdors

Les empreses i professionals s'han d'inscriure al nou portal per treballar amb la companyia
Portal de proveïdors de FEDA

Portal de proveïdors de FEDA

Portal de proveïdors de FEDA

Actualitzada 26/04/2021 a les 10:38
FEDA ha creat un registre de proveïdors on s'han d'inscriure a partir del maig totes les empreses i professionals que vulguin treballar amb la companyia. L'elèctrica destaca que https://proveidors.feda.ad neix per donar una major transparència i poder tenir "identificats i homologats" per l'empresa tots els proveïdors "que es trobin classificats en funció dels serveis o subministraments que ofereixen", segons ha anunciat en un comunicat.

La companyia detalla que els proveïdors podran aportar la informació de les certificacions que tenen i hauran d'acceptar, una única vegada, el codi ètic dels proveïdors de FEDA, així com la normativa de seguretat aplicable, al moment de formalitzar la inscripció. La inscripció permetrà a l'empresa avaluar l'experiència dels proveïdors per les feines anteriors "que hagi tingut amb ells i en un futur aquesta consideració es tindrà en compte com a criteri de valoració a l'hora d'adjudicar concursos". ´FEDA especifica que quan l'avaluació compti per a les adjudicacions es podrà consultar al registre i cada empresa sabrà la puntuació que li ha donat FEDA.

La companyia elèctrica remarca juntament amb les seves filials generen un gran volum de feina ja que l'any passat va fer comandes a 575 proveïdors diferents per un import de 17,2 milions d'euros a part de la compra d'energia. El portal es desenvoluparà en una següent fase que es preveu tenir disponible aquest exercici com a plataforma per optar a ofertes i concursos de FEDA, que fins ara es pot fer a través de l'oficina virtual de l'empresa.
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts