x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
VIA PÚBLICA

Ordino estrena un aparcabicicletes per donar resposta a les demandes dels usuaris

Actualitzada 24/04/2021 a les 06:21
El Comú d’Ordino va estrenar ahir un nou aparcabicicletes a la plaça Major. Aquesta nova estructura de ferro disposa de quatre places d’aparcament per a bicicletes i està formada per una plataforma de fusta que compta amb proteccions de corda trenada per a protegir el quadre dels vehicles.

Amb aquests materials, el nou aparcabicis s’integrarà perfectament al mobiliari urbà de la parròquia ordinenca i comptarà amb una senyalització vertical per a que no passi desapercebut per als ciclistes. De fet, el mateix model s’ha instal·lat al l’entrada del Centre Esportiu d’Ordino i es col·locarà també a l’Era del Roser. La iniciativa sorgeix del departament de Turisme de la corporació, que ha vist la necessitat d’instal·lar-los per donar resposta a la creixent demanda d’usuaris que utilitzen aquest sistema de transport.

En aquests moments, des del departament comunal es treballa en el marcatge i la senyalització de dos nous circuits de BTT, un que va des d’Arcalís fins a Ordino pel camí Ral, i un altre que unirà el coll d’Ordino amb la Massana pel circuit del bony de les Neres. Així mateix, també servirà per potenciar l’ús de la bicicleta en general, com a mitjà de transport per una mobilitat més sostenible amb la bicicleta elèctrica. La iniciativa s’inscriu també en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030, com el de fomentar les pràctiques saludables (ODS3) i l’ús de transport de baixa emissió (ODS13). Cal recordar que aquesta iniciativa sorgeix per la gran quantitat de cicloturistes que practiquen a la vall d’Ordino, amb dos ports de muntanya. També podran fer ús dels nous aparcabicis quan facin parada al poble d’Ordino.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts