x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Augmenten a 19 les classes tancades per Covid

Els centres amb una incidència més elevada són els col·legis Janer i Sant Ermengol
L'escola congregacional Janer a Santa Coloma.

Positius una mestra i un alumne del Janer

L'escola Janer té diverses aules tancades per positius

Fernando Galindo
Actualitzada 23/04/2021 a les 13:51
La incidència de la Covid als centres educatius ha pujat avui de manera significativa amb cinc aules més amb tots els alumnes aïllats a casa pels positius que s'han detectat al grup. La secretària d'Estat de Salut ha detallat que hi ha 19 aules totalment tancades i 28 de manera parcial, amb part dels escolars confinats, que suposen set més que les notificades ahir.

Helena Mas ha indicat que aquest increment "important" de les classes tancades està motivat perquè a algunes aules on s'han diagnosticat alumnes positius s'ha hagut de confinar tot el grup perquè els alumnes petits feien esmorzars de forma conjunta i és el moment que hi pot haver transmissió perquè es treuen la mascareta. I ha assenyalat que la incidència de les classes afectades és més elevada "a l'escola Janer i al col·legi Sant Ermengol" tant per aules en vigilància total com parcial.

Els grups educatius sense activitat presencial per la pandèmia eren 5 dissabte passat quan es complia una setmana del retorn als centres després de les vacances de Pasqua. Mas ha manifestat que aquest augment dels últims dies s'explica per la presència de la soca britànica que és més infecciosa i més agressiva, pels cribratges diaris a la població escolar per ajudar a controlar la propagació de la Covid i al fet que els alumnes són el reflex del que passa a la societat. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts