PARRÒQUIES

La Massana presenta un còmic infantil el dia de Sant Jordi

El llibre "Aventures al Comapedrosa: l’amenaça de la trol Brutícia” tracta sobre la necessitat de protegir l’entorn natural

L'autor Marc Huguet, la cònsul Olga Molné i el conseller Sergi Gueimonde durant la presentació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana ha presentat un còmic que té l'objectiu de generar conscienciació ambiental coincidint amb la diada de Sant Jordi. A partir d'avui, segons ha informat el comú, el llibre "Aventures al Comapedrosa: l’amenaça de la trol Brutícia” de l'il·lustrador Marc Huguet, ja es podrà comprar a l'Oficina de Turisme.La cònsol major, Olga Molné, ha remarcat la necessitat de fer arribar als infants la importància de tenir cura de les nostres muntanyes d’una manera divertida a través d'un còmic.

La presentació s'ha fet al Museu la Massana Còmic. Hi han estat presents l'autor Marc Huguet, Olga Molné i el conseller deMedi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde qui va fer l'encàrrec de l'obra. Segons el comú,Huguet ha realitzat les il·lustracions, mentre que el color ha anat a càrrec del dibuixant Edouard Boutin. Tots dos han participat en la confecció del guió, a partir de la idea original de la responsable del CIC, Maëva Boubis. A més de la història, el llibre ofereix diversos jocs perquè els infants es puguin implicar en l’aventura.

tracking