Alt protocol culinariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La celebració de la Cimera Iberoamericana al país no tan sols ha comportat una alta seguretat, sinó que també s’han destinat molts esforços a procurar que els àpats oficials tinguessin un gran nivell d’exigència “per mostrar internacionalment la imatge d’Andorra”. Ho va afirmar Eva Palmitjavila, la propietària de la Borda del Pi, on es va realitzar el dinar formal d’ahir, qui va manifestar que totes les personalitats que van accedir al restaurant “en van sortir amb un gran sabor de boca gràcies als productes d’alta qualitat del país”. Així doncs, va explicar que el menú va ser realitzat pel càtering de l’hotel Exe Prisma, el qual comptava amb un entremès de formatges de Casa Raubert, un primer plat de raviolis de verdures i un filet de vedella de Ramaders d’Andorra de segon. Per cloure, van gaudir d’un gelat de bunyols amb cremós de Ratassia.

Per la seva banda, des de l’hotel on s’allotjaven els caps d’Estat, l’Hermitage, el director, José Luis Bonet, va apuntar que l’aparició de set positius entre el personal no va afectar el funcionament de l’establiment, ja que “en cap moment van venir a l’hotel”, i va exposar que els clients han quedat “satisfets amb el servei”. “Ens hem preocupat per la qualitat de l’estada, el menjar i el dormir, que tot estigués llest, correcte i organitzat”, va indicar. I va afegir que van contractar més personal per donar el millor servei.

En Giael Walterspiel, un dels joves de l’escola Hotel & Tourism Business School Vatel que ha realitzat les pràctiques durant la Cimera, va asseverar que “ha estat una pràctica inigualable”, i va comentar que ell mateix es va presentar com a voluntari “per viure aquesta experiència única a la vida”.

tracking