x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Salut notifica 43 contagis nous

L'hospital manté 23 ingressats per Covid amb 11 afectats a l'UCI
Nova façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Façana Hospital SAAS Nostra Senyora de Meritxell

El ministeri de Salut ha confinat tres aules més que ahir

Fernando Galindo
Actualitzada 21/04/2021 a les 16:02
El ministeri de Salut ha notificat 43 contagis nous de coronavirus en les últimes 24 hores i el nombre de casos totals des de l'inici de la pandèmia ha pujat a 12.917 persones. Així doncs, es manté la tendència dels darrers dies, també amb una lleugera baixada dels casos actius, que se situen en 460, sis menys que ahir, mentre que el total d'altes registrades és de 12.334 i les defuncions es mantenen en 123.

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell havia arribat al matí a 25 ingressats, dos més que ahir, però les altes donades durant la jornada han tornat a deixar 23 afectats per la infecció al centre, la mateixa xifra d'ahir, segons ha informat el SAAS a les xarxes socials. Els pacients a planta són 12 i a l'UCI continuen 11 malalts, dels quals 7 necessiten ventilació mecànica.

Quant als vaccins contra la Covid, des de l'inici del Pla de vacunació ja s'han administrat 26.414 dosis fins que es va aturar el procés diumenge. La previsió és que aquesta setmana es torni a reprendre la immunització per a les persones que no han pogut assistir a la cita adjudicada en la fase actual de vacunació.

La detecció de positius en les últimes jornades ha portat el ministeri de Salut a confinar tres aules més que ahir. El total d'aules tancades avui són 33, de les quals 13 de manera total i n'hi ha 20, dos més que ahir, que estan confinades de manera parcial amb part dels alumnes que no poden sortir del domicili. El ministeri manté a més en vigilància passiva 8 aules, dos més de les que hi havia en les dades fetes públiques ahir.

 
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts