x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Govern farà una emissió de bons verds i socials la setmana vinent

L'operació està llistada a Luxemburg i encara s'han d'acabar de tancar el volum, el venciment i el tipus d'interès associat
El ministre Eric Jover i el secretari d'Estat Marc Ballestà

El ministre Eric Jover i el secretari d'Estat Marc Ballestà

El ministre Eric Jover i el secretari d'Estat Marc Ballestà.

SFGA/JAViladot
Actualitzada 21/04/2021 a les 10:23
Govern ha anunciat aquest matí que farà una emissió internacional de bons verds, socials i sostenibles la setmana vinent amb l'objectiu de "millorar la resiliència financera de l'Estat a l'hora que es continua emfatitzant l'estratègia de diversificació del deute, incrementant la seva maduresa i disminuint-ne els costos financers associats". L'operació està llistada a Luxemburg i segueix els estàndards marcats per l'Associació Internacional de Mercats de Capitals (ICMA) i estarà comercialitzada per Crédit Agricole i Banco Santander i compta amb la col·laboració dels cinc bancs andorrans, segons ha precisat l'executiu.

El ministre de Finances, Eric Jover, ha destacat que aquesta emissió no es podria haver fet sense l'entrada al Fons Monetari Internacional que es va formalitzar l'octubre passat. Les condicions de l'operació del volum de bons, el venciment que tindran i el tipus d'interès associat s'acabaran de concretar després de les reunions que mantindran aquesta setmana el ministre i el secretari d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, per presentar a inversors internacionals de les principals places financeres europees l'emissió, segons ha informat Govern en un comunicat.
Etiquetes
  • #3 VENGA YA
    (21/04/21 18:34)

    verds, socials i sostenibles? (Jajaja)

    si fos així aquest finançament s'hauria de destinar a projectes i inversions mediambientals o de caire social i no pas a estudiar si es viable un aeroport a la muntanya o mantenir una administració sobre dimensionada.

    (Per la propera vegada podeu afegir inclusius que també queda bé)

    Respondre
  • #2 Josep
    (21/04/21 13:58)

    El forat deu ser ben gros. Prepareu les carteres que venen impostos a tuti pleni!

    Respondre
  • #1 Pel seu nom
    (21/04/21 10:50)

    Com si d'un gran confessionari es tractés, els poderosos del planeta van a la Cimera a reconèixer els seus pecats (capitalistes) i assumir la realitat dels profunds desajustaments que provoca l'actual sistema econòmic i la globalització, pagarem per seguir contaminant a plaer.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts