Els contagis s'incrementen respecte a les últimes jornades

Els contagis s'incrementen respecte a les últimes jornades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hospital Nostra Senyora de Meritxell acumulava ahir 23 ingressats per Covid, un menys que dilluns, segons recollia l’actualització de les dades facilitades per part del ministeri de Salut. De les persones que restaven a l’hospital, 12 es trobaven ingressades a planta i 11 a la unitat de cures intensives (UCI), set de les quals requerien ventilació mecànica. A la planta Covid-19 habilitada a El Cedre seguia sense haver-hi cap ingressat.

La situació de contagis va tendir a l’alça respecte a les últimes jornades, atès que es van diagnosticar 45 casos nous de coronavirus, segons va informar el Govern. De fet, dilluns es notificaven només 24 casos nous de coronavirus i Salut informava que la situació de contagis mantenia aleshores la tendència a la baixa.

Pel que fa al recompte total de persones que s’han infectat del virus, el nombre ascendeix ja a 12.874 des de l’inici de la pandèmia, amb 466 pacients amb el virus actiu, un menys que dilluns. Les altes augmenten fins a 12.285, amb les 46 recuperacions de les últimes hores. El total de defuncions fins a la data es manté estable a 123. Finalment, pel que fa a la població escolar, ahir hi havia 30 aules sota vigilància activa, vuit més que dilluns, 12 confinades de manera total i 18 parcial, a més de sis que es trobaven en vigilància passiva. Quant a les vacunes, durant diumenge, el darrer dia que el centre de vacunació de la plaça de Braus estava obert fins que arribin més vacunes, es van administrar 1.152 dosis.

tracking