Turisme

El sector turístic buscarà el visitant de qualitat per deixar enrere la crisi

Així ho van expressar diversos representants de l’àmbit a la taula rodona de l’Skal Club

El sector turístic buscarà el visitant de qualitat per deixar enrere la crisiARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Covid-19 ha canviat molts aspectes de la vida diària i no són pocs els sectors que s’han hagut de reinventar. I el turístic no n’és cap excepció. Per aquest motiu, i per posar en comú la diagnosi d’aquest moment pandèmic, els principals representants del sector turístic es van reunir ahir en el marc de la celebració de la taula rodona El futur del sector turístic a Andorra, organitzada per Skal Club Andorra.

“Haurem d’anar cap a un turisme més sostenible i de més qualitat. Menys turistes i que deixin més diners a Andorra”, va comentar Francesc Camp, president d’Ski Andorra. “Si competim en un espai de turisme barat no tindrem possibilitats, perquè la vida a Andorra és cara”, va afegir Antoni Miralles, president de l’Associació Comerços de Riberaygua. “Estem segurs que hem de fer un gir cap al turisme de qualitat i l’hem de prioritzar per sobre de la quantitat”, va apuntar, per la seva, banda Meritxell Cassi, directora de l’Associació Autèntics Hotels. Aquestes eren algunes de les propostes que suggerien ahir alguns dels participants de la taula per sortir de la crisi actual. Una estratègia en què la majoria coincidien i que passa per atreure un perfil de client d’alt nivell adquisitiu. “El client d’alt poder adquisitiu ja el tenim actualment a l’hivern. Partint d’aquesta base, hauríem d’aconseguir extrapolar el model a l’època estival”, va indicar Camp.

Per altra banda, durant el debat, al qual també van participar Toni Navarro, cap de màrqueting de Caldea, i Jaume Escoda, president de l’Associació d’Agències de Viatges, també es va posar sobre la taula el fet de com millorar l’escenari turístic al Principat, on van sorgir propostes com el fet de reinventar el comerç a partir de millorar les capacitats i les competències dels professionals. També es va voler deixar clar el fet de mantenir Andorra com un atractiu segur, innovador, sostenible, ben comunicat i amb garanties sanitàries.

tracking