Argent en gestió d'empresaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribar i moldre. Andorra s’endú la medalla d’argent el primer any en què participa en la 21a edició del premi iberoamericà de qualitat 2020. La condecoració va ser entregada ahir a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella al director general de la companyia de telecomunicacions, Jordi Nadal, de la mà del cap de Govern, Xavier Espot. El premi és un projecte adscrit a la Cimera, que coordina la secretaria general iberoamericana (Segib) i gestiona la Fundació iberoamericana per a la gestió de la qualitat (Fundibeq), està basat en el model iberoamericà d’excel·lència en la gestió empresarial i té com a objectiu reconèixer la qualitat de les organitzacions premiades.

En aquesta edició van participar un total de 13 organitzacions de vuit països iberoamericans, entre els quals també va prendre part per primera vegada Costa Rica. El jurat va manifestar que entre els aspectes d’Andorra Telecom que han motivat que se li atorgui la medalla d’argent destaquen les bones pràctiques de la companyia en gestió, l’alta implicació amb el país, posant en relleu l’objectiu d’obtenir la confiança, el compromís i la participació de la ciutadania amb Andorra Telecom.

A més, van assenyalar que l’acció social de l’operadora de telecomunicacions és evident, amb l’obtenció d’uns resultats rellevants en l’àmbit econòmic, social, de personal i de clients, que, en part, són fruit de les línies d’acció i de l’estratègia desplegades per l’organització i desenvolupades amb una alta implicació del seu personal.

Durant la recepció del guardó el director general d’Andorra Telecom va apuntar que “ha estat una gran oportunitat, alhora que un repte que ens ha permès veure que anem per bon camí”. En aquest sentit, Nadal va remarcar que “aquest reconeixement no l’entenem com un colofó ni com un assoliment a una bona trajectòria, sinó com un impuls a seguir buscant la millora contínua i consolidar l’hàbit de fer les coses bé”.

Des de l’organització dels guardons van dir que la medalla està avalada per la rigorositat i fiabilitat dels processos i la independència dels avaluadors internacionals.

tracking