Salut manté tancades 9 aules per alumnes positius

Els casos actius de coronavirus baixen a 467 persones amb 24 positius nous

Ambulàncies davant de l' hospital

Ambulància ambulàncies HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les escoles registren un total de 22 aules sota vigilància activa, de les quals 9 estan totalment confinades, quatre més que ahir, mentre que les 13 restants tenen aïllaments parcials, dos més que ahir, i 5 es troben sota vigilància passiva.

El Govern ha informat que la situació de contagis al Principat segueix la tendència a la baixa, ja que només s'han diagnosticat 24 casos nous de coronavirus.Aquesta situació, combinada amb el fet que fins a 36 persones han rebut l'alta en haver superat la malaltia, repercuteix amb un descens dels casos actius fins als 467. D'aquesta manera, des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19, un total de 12.829 persones s'han encomanat del virus. No obstant això, fins a 12.239 contagiats ja han aconseguit superar la malaltia, mentre que les defuncions es mantenen en les 123. De moment, el sistema sanitari segueix mantenint una ocupació elevada, tot i que controlada, i per ara ha aconseguit estabilitzar el nombre d'ingressos, segons recull l'actualització de les dades facilitades per part del ministeri de Salut. En aquest context, hi ha 14 persones ingressades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb coronavirus, que serien 10 menys que ahir. D'aquestes, 10 resten a la Unitat de Cures Intensives, 7 de les quals requereixen ventilació mecànica. A la planta COVID-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat.

Finalment, durant la jornada d'ahir es van administrar un total de 1.152 dosis, per la qual cosa el total de vacunes administrades va pujar a 26.414. Precisament ahir era el darrer dia en què el centre de vacunació estava obert ja que les 15.000 primeres dosis d'AstraZeneca ja s'han esgotat pràcticament totes i ara cal esperar a una nova remesa de vacunes.

tracking