El cap de Govern i Grynspan destaquen la Cimera com a espai de diàleg per la recuperació

Espot s'ha reunit amb la Secretària General Iberoamericana, per analitzar els temes que es tractaran durant l'esdeveniment

Espot i Grynspan destaquen la importància de la Cimera com a espai de diàleg per la recuperació de la pandèmiaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut una reunió aquest matí amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, en el marc de la celebració de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern, que es celebrarà el pròxim dimecres 21 d'abril.

Durant la reunió, Espot i Grynspan han analitzat els temes que es tractaran durant la Cimera i que convergeixen en el lema escollit per a aquesta edició: “Innovació per al Desenvolupament Sostenible. Objectiu 2030 – Iberoamèrica davant el repte del coronavirus”. Tal com han destacat ambdós, es tractarà d'una Cimera amb una dimensió transversal sobre innovació i tres vinculades a la sostenibilitat tant mediambiental, com econòmica i social. A més, amb la pandèmia si ha afegit el sanitari, com a nou eix a tractar.

En aquest context, el cap de Govern i la Secretària General, han volgut compartir la importància de la Cimera que enguany acull el Principat pel seu paper com a espai de diàleg al voltant de la recuperació de la pandèmia. Espot i Grynpsan han destacat la gran representació dels mandataris en aquest esdeveniment que compta amb la participació de 19 líders de manera presencial i telemàtica. Govern ha informat que en la trobada, ambdós membres han posat en relleu la feina feta per Andorra en la presidència de laConferència Iberoamericana al llarg dels darrers 29 mesos, mitjançant la Secretaria Pro Tempore (SPT), un temps en que s'han celebrat 21 reunions preparatòries.

tracking