Mobilitat

Els taxistes es formen per estrenar una app de reserves el 3 de maig

Els taxistes es formen per estrenar una app de reserves el 3 de maig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Taxistes d’Andorra (ATA) va organitzar divendres al vespre una sessió de formació sobre l’ús de l’aplicació TaxiClik, una app desenvolupada per l’empresa Taxitronic que permetrà als usuaris dels taxis d’ATA contractar el servei, observar a la pantalla el recorregut que ha fet el taxi des que s’ha contractat i el que farà fins a la destinació, i saber quant s’ha de pagar pel viatge, entre altres coses.

El president de l’ATA, Marcio Pereira, va explicar ahir que, tot i que només 25 dels 50 associats a ATA van participar en aquesta sessió de formació, tots els taxistes de l’associació s’han compromès a fer ús d’aquesta aplicació. “Si no hi van assistir tots és perquè n’hi ha que treballaven i també perquè no volíem concentrar-hi gaire gent per evitar els contagis”, va apuntar el president de l’ATA. D’altra banda, Pereira també va confirmar que l’app es posarà en marxa el dilluns 3 de maig, dos dies després del que l’associació havia previst.

Ara com ara, l’aplicació no incorporarà l’opció de pagar el servei per internet. Tot i això, Pereira va apuntar que l’associació està estudiant aquesta possibilitat i, si hi ha prou demanda, la incorporarà en el futur.

Mesos difícils

L’ATA afronta el llançament de l’aplicació en un moment difícil per al sector, atès que la pandèmia de la Covid i la caiguda del turisme han reduït a la meitat els ingressos.

tracking