El nombre de contagis diaris es torna a moderar amb 34 nous casos

El nombre persones que actualment pateixen la malaltia és de 479

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre de contagisdiarisha tornat a les xifres que oferia darrerament i en el darrer balanç el ministeri de Salut ha informat que en les darreres 24 hores s'han diagnosticat 34 nous casos, que combinat amb les 44 altes que s'han donat situa els casos actius en 479.

Així doncs el total de persones que han contret la Covid-19des de queva començar la pandèmia és de 12.805, mentre que ja l'han superat 12.203. Les persones que han perdut la vida es mantenen en 123.

Pel que fa a la pressió sobre el sistemasanitari, aquesta es manté estable amb 24 persones ingressades. D'aquestes 14 es troben a la planta Covid-19 de l'hospital, mentre que les 10 restants estan a la Unitat de Cures Intensives, 7 de les quals amb ventilació mecànica.

Quant al pla de vacunació, ahiresvan administrar 1.183 dosis. Des de l'inici de les inoculacions, ja s'han injectat 25.262 dosis. Finalment ien relació alsistema escolar, hi ha 18 aules sota vigilància activa. D'aquestes 5 estan totalment confinades, i 13 tenen algun tipus d'aïllament parcial, mentre que quatre estan en vigilància passiva.

tracking