x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut detecta 59 positius en les darreres 24 hores

Els casos actius augmenten en 5 i les hospitalitzacions es mantenen estables
Nova façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Façana Hospital SAAS Nostra Senyora de Meritxell

Nova façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 17/04/2021 a les 16:45
El ministeri de Salut ha reportat un total de 59 casos positius de Covid-19 en les darreres 24 hores, segons l'actualització de dades sanitàries realitzada aquesta tarda. A l'altre costat de la balança, un total de 54 persones han superat la malaltia avui, amb el que el balanç de casos actius actualment és de 489, cinc més dels que hi havia ahir. Pel que fa a les defuncions, es mantenen en 123. Així doncs, des de que va començar la pandèmia 12.771 persones s'han contagiat de la malatia, mentre que 12.159 l'han superat.

La pressió sobre el sistema sanitari, tot i ser elevada, és estable. No han augmentat el nombre de persones hospitalitzades a la a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, que es manté en 24. D'aquestes, 9 es troben a la unitat de cures intensives, 7 de les quals amb necessitat de respiració assistida; les 15 restants es troben internades a l'ala Covid. Cal tenir en compte però que una de les persones que es trobava a planta ahir, ha passat a l'UCI. A la planta de Covid Geriàtric del Cedre no hi ha persones ingressades amb el virus. 

En relació al pla de vacunació, en el darrer dia s'han administrat 1.229 dosis de vacunes, amb el que el total de vaccins inoculats des de que es va poder iniciar el procés és de 24.079. 

Finalment, el sistema escolar compta amb 16 aules en vigilància activa, 5 de les quals es troben totalment confinades, mentre que les 11 restants tenen aïllaments parcials i 3 estan sota vigilància passiva. 
  • #3 Pcr "vaccins" I repunts....
    (17/04/21 22:07)

    Tot això és una mandanga pseudocientifica... Pcr que donen positiu fins i tot a la Coca-Cola (per cert, el president de Tanzània que va fer la prova, ja es mort à 52a "de repent", Igual que altres tres, que tenien en comú, estar sans, ser joves, i oposar-se al experiment genic als seus respectius països). Vaccins qué son l'autèntic cavall de Troia, i repunts I variants provocats per aquests últims.... No tindreu un atac de consciència en algún moment???(espero que no em censureu)

    Respondre
  • #2 Ciutadà
    (17/04/21 21:37)

    D'aquests 59 positius quants són escolars?

    Respondre
  • #1 FA
    (17/04/21 19:52)

    Tornem a remuntar!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts