x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SOCIETAT

El Raonador del Ciutadà es trasllada a la Casa Bauró

El dilluns 19 d'abril deixarà el despatx que ocupa a l'edifici del Consell General per reforçar la visibilitat de la Institució
La institució manté l'horari de dilluns a divendres de 8h a 13h

El Raonador del Ciutadà es trasllada a la Casa Bauró

La institució manté l'horari de dilluns a divendres de 8h a 13h

Actualitzada 16/04/2021 a les 09:34
El Raonador del Ciutadà canvia de seu el pròxim dilluns 19 d'abril i deixarà el despatx que ocupa a l'edifici del Consell General per traslladar-se a la Casa Bauró on fins fa uns mesos hi havia la Biblioteca Nacional. Segons assenyala el Raonador en un comunicat, el canvi de seu es fa amb "la voluntat de reforçar la independència i visibilitat de la Institució i per oferir un espai més accessible a tota la ciutadania". Les noves instal·lacions es troben al mig del centre històric de la capital i estan distribuïdes en quatre plantes, amb una zona de recepció adaptada a persones amb mobilitat reduïda. 

Aquest nou emplaçament facilitarà la realització de les funcions que el Raonador té encomanades per la llei de la Institució de l'octubre de 2017. Funcions que es basen principalment en la informació i assistència a les persones que considerin que els seus drets han estat vulnerats prop de l'Administració. A més de fer un seguiment del contingut i efectes de la normativa que incideix en la lluita contra la discriminació i el racisme i la sensibilització de la ciutadania. Aquesta llei del 2017 augmenta les competències del Raonador per rebre i tramitar les queixes i reclamacions del ciutadà amb persones o entitats privades. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts