TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Humanitat

El nombre de voluntaris assoleix la xifra més alta de la història, amb 762 persones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de persones voluntàries al país va assolir la xifra més alta de la història al tancament del 2020, amb 762 persones, segons va informar ahir el departament d’Estadística. Aquesta dada suposa un increment de 200 persones vers el recompte fet el 2019, i supera el nombre de voluntaris del 2016, que fins a la data era el valor més elevat amb 756.

En el seu informe, el departament d’Estadística va atribuir l’increment de voluntaris en la passada anualitat a la pandèmia mundial provocada per la Covid-19. Cal recordar que ja des del maig de l’any passat, quan es va fer el cribratge massiu a tota la població mitjançant els tests serològics, la tasca es va dur a terme amb personal voluntari. No obstant això, cal tenir en compte que només cinc entitats van fer activitats l’any passat. Actualment, la borsa de voluntaris que estan disponibles per participar en les actuacions per a les quals siguin requerits és de 284.

tracking