x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Quatre positius a El Cedre

Els contagiats són dos residents que estan vacunats i un usuari i un treballador que havien passat la Covid
El centre sociosanitari El Cedre.

El nombre d'afectats a la planta Covid d'El Cedre s'eleva a nou

El centre sociosanitari El Cedre

Fernando Galindo
Actualitzada 15/04/2021 a les 19:07
Un treballador d'El Cedre s'ha convertit en el quart contagiat pel brot de Covid que afecta la residència en donar positiu en les proves que s'han fet arran dels tres casos que s'han detectat aquest matí. El SAAS ha precisat que el professional sanitari no està vacunat perquè ja havia passat la infecció i que no hi ha hagut cap altre afectat entre els usuaris de la segona planta que han estat sotmesos a TMA avui.

El brot s'ha descobert amb el cribratge setmanal que es fa al centre sociosanitari que ha localitzat els tres positius aquest matí, dels quals dos estan vacunats i l'altre no havia rebut la inoculació perquè fa poc que ha passat la malaltia. El SAAS ha informat que els tres usuaris pertanyen a la segona planta i que es troben "totalment asímptomàtics" i han indicat que s'han restringit les interaccions entre els padrins de la planta afectada i les visites dels familiars a aquesta planta mentre es disposava del resultat de les proves que s'han fet a tots els usuaris i al personal, que finalment han sumat un contagiat més.

Els residents i els professionals de la residència han estat vacunats amb les dues dosis del vaccí de Pfizer. El contagi de residents ha fet que el SAAS hagi habilitat de nou la cinquena planta de l'edifici per atendre els tres usuaris amb el virus, com ja va succeir en les anteriors onades quan hi va haver padrins del centre i altres procedents d'altres geriàtrics o dels domicilis que van ser atesos a les instal·lacions de Santa Coloma.
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts