TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Literatura

Àlvar Valls guanya el premi Amat-Piniella pel llibre 'Entre l'infern i la glòria'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista i escriptor Àlvar Valls ha estat el guanyador de la 21a edició del premi Amat-Piniella amb el llibre Entre l’infern i la glòria, publicat per Edicions del 1984. Es tracta d’una novel·la que narra la vida i l’obra d’un dels primers escriptors catalans de tots els temps, Jacint Verdaguer, a la segona meitat del segle XIX. Valls resideix a Andorra des del 1979, on ha dirigit dues revistes i ha estat cap de redacció del Diari d’Andorra del 1991 al 1993. L’obra premiada és el resultat de més de quinze anys de documentar-se sobre Verdaguer.

El premi, convocat per Òmnium Bages-Moianès i l’ajuntament de Manresa, està destinat a reconèixer una obra publicada que se centri o reflecteixi algun dels moviments socials contemporanis. La dotació del premi són 2.000 euros per a l’obra guanyadora i Valls s’ha imposat als altres dos finalistes, el mallorquí Sebastià Alzamora i el valencià Joan Francesc Mira.

tracking