EMPRESA

AGREDA vol posar èmfasi en la igualtat de gènere en la Trobada Empresarial Iberoamericana

L'Associació de Gestors de Residus d'Andorra porta a terme diverses accions per combatre els estereotips de gènere en un sector poc feminitzat

Agreda admet que “volia fer por” amb la denúncia del cartóArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Gestors de Residus d'Andorra (AGREDA) formarà part de la 13a Trobada Empresarial Iberoamericana que organitza la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), com a patrocinadora i participant, en la qual vol posar èmfasi en la igualtat de gènere. Aquesta és una de les accions que està duent a terme l'associació per avançar en igualtat i per combatre els estereotips de gènere en un sector que, segons opinen, té poca presència femenina. L'AGREDA informa en un comunicat que diverses empreses afiliades a l'associació ja disposen d'un pla d'igualtat aprovat i s'està treballant per desenvolupar activitats de difusió i pedagogia per superar els estereotips de gènere al grup. A més, l'última revisió dels Estatuts de l'entitat es va redactar amb llenguatge inclusiu.

En aquest context, la gerent de CTRASA, Cristina Rico, participarà durant la segona jornada de l'esdeveniment titulada "Innovación y tecnologia: para la igualdad de genero", un debat que comptarà amb altres representants empresarials i serà moderat per l'exministra d'Afers Exteriors d'Argentina, Susana Malcorra.

tracking