urbanisme

Obres a la plaça de la Rotonda fins a principi de juliol

Els treballs van començar dilluns passat després del desmunt de la nòria

Obres a la plaça de la Rotonda fins a principi de juliolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja han arrencat les obres de remodelació i embelliment de la plaça de la Rotonda. De fet, dilluns van acabar definitivament els treballs per dur a terme la retirada de la nòria panoràmica que ha funcionat els darrers mesos a la plaça de la Rotonda, un giny tant per a infants com per a adults que es va posar en marxa durant la campanya de Nadal de l’any passat.

El desballestament, doncs, va permetre que dilluns mateix es comencés a treballar en el nou projecte de remodelació de la rotonda, que es preveu que finalitzi a principi del mes de juliol.

Cal recordar que el comú d’Andorra la Vella va publicar el 17 de febrer al BOPA un nou concurs per adjudicar les obres de remodelació i embelliment de la plaça de la Rotonda i els seus entorns. Finalment, el concurs, al qual van presentar-se cinc empreses andorranes, ha estat adjudicat a Pidasa.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va remarcar en aquell moment que l’embelliment de la plaça de la Rotonda pretén afavorir la connexió entre la zona per a vianants de la part baixa de l’avinguda Meritxell i la part alta. “Per fer-ho, s’utilitzarà un paviment de granit semblant al de l’eix comercial i s’hi instal·laran uns fanals amb forma d’arbre. El projecte també preveu la construcció d’una zona de repòs i una ubicació més privilegiada per a l’escultura La noblesse du temps, de Salvador Dalí”, va afirmar Marsol. A més, les obres consistiran a reforçar l’estructura d’una part del pont de la Rotonda, però no tocaran la tarima de fusta de la plaça. La remodelació és la primera fase del projecte de transformació integral del tram del passeig del riu entre la rotonda de la Dama de Gel i el carrer Prat de la Creu.

Obres a la plaça de la Rotonda fins a principi de juliol

tracking