TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Lleugera caiguda dels aturats al març

El servei d'Ocupació comptava amb 1.296 inscrits a finals del mes passat pels 1.323 del febrer

Ocupació registra una xifra rècord de 1.251 aturats durant el mes d'abrilFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, ha explicat aquesta tarda durant la roda de premsa posterior al consell de ministres que al mes de març es va produir una lleugera millora de les dades d'ocupació al país, tot i que la situació continua sent "molt sensible". I és que el mes passat va tancar amb 1.296 inscrits al servei d'Ocupació, quan al febrer hi havia 1.323 aturats. Cal recordar que el pic assolit el passat mes de juny va ser de 1.873 demandants de feina.

A més, els llocs de feina oferts van pujar a 486 al març, pels 377 del febrer (+28,9%), mentre que 265 persones van rebre algun tipus d'ajut, de les quals 120 era la prestació per desocupació involuntària i 145 la prestació econòmica ocasional d'activitats relacionades amb la temporada de neu. Això suposa una baixada total de 23 persones respecte al febrer, en què fins a 288 persones rebien algun tipus d'ajut."Hi ha hagut una certa estabilització i una molt petita millora, que esperem que a mesures que es pugui restablir la mobilitat i l'activitat econòmica cada vegada més gent pugui trobar alguna activitat professional", ha exposat Jover.

tracking